corona-vraagtekens-3a2a6d8c2426c72f65c177694e21abc0

Veel gestelde vragen in corona-tijd

Veel gestelde vragen in corona-tijd

Hieronder staan de meest gestelde vragen op dit moment. Deze lijst zal de komende tijds steeds worden aangevuld.

  • Werken jullie volgende de RIVM richtlijnen? Ja, wij werken volgends de RIVM richtlijnen. Wij zullen 1,5 meter afstand van u bewaren als wij de artikelen komen leveren en/of plaatsen. De afstand die u bewaard tussen de gasten dient u zelf in te vullen. Wij zullen hierbij uiteraard met u mee denken.
  • Hoeveel gasten mag ik ontvangen? Zoals is aangegeven vanuit het RIVM mag u vanaf 1 juni met 30 personen bijeenkomen en vanaf 1 Juli met 100 personen. Dit uiteraard volgends de richtlijnen. Hiervoor bent u zelf verantwoordelijk.
  • Kan ik mijn bestelling annuleren? Ja dit kan. U kunt 2 dagen vooraf kosteloos annuleren. Hierbij houden wij de dag aan dat wij het komen leveren en/of plaatsen. Annuleert u daarna, brengen wij 50% van het totaal bedrag in rekening.

Staat jou vraag er niet bij?

Neem dan gerust contact op met Feestverhuur Den Bosch 06-29752322 of mail naar info@feestverhuurdenbosch.nl

 

Graag tot ziens!

Reageer op dit bericht