Veel gestelde vragen..

Hieronder vind u de antwoorden op de veelgestelde vragen. Mocht uw vraag er niet bij staan, dan vragen wij u om met ons contact op te nemen zodat wij u persoonlijk kunnen helpen.

Mail: info@feestverhuurdenbosch.nl

Telefoonnummer:06-29752322

Tenten

  • Wat te doen als mijn tent nat is geregend en ik borg heb betaald om de tent schoon/droog af te breken en weer mee retour te geven: Wij spreken altijd met u af om te bellen als u de tent heeft afgebroken. Wij zorgen dan dat wij zsm komen om de tent weer op te komen halen. Dit is meestal de dag na het gebruik. Mocht het nou zijn dat het langdurig blijft regenen vragen wij u om telefonisch contact op te nemen dat wij een passende oplossing met u bedenken.
  • Kunnen de tenten ook geplaatst en afgebroken worden door Feestverhuur Den Bosch? Dit is mogelijk wij vragen hier een meerprijs voor. Prijzen verschillen per maat: 3×3/3×4/4×4 komen er extra kosten bij van 30,00 euro per tent, 3×6/4×6/4×8 komen er extra kosten bij van 40,00 euro per tent.
  • Waar moet ik rekening mee houden als de tent door Feestverhuur Den Bosch word opgebouwd? De ruimte waar de tent (en) komen te staan moet vrij zijn. Wij hebben een ruimte rondom de tent nodig van 1/2 meter.
  • Wanneer ontvang ik mijn borg terug van een gehuurde tent? Nadat wij de tent weer hebben opgehaald of als u de tent heeft terug gebracht gaan wij zsm de tent controleren. Als wij akkoord hebben dat u de tent heeft ingeleverd volgens algemene voorwaarden ontvangt u de borg retour. Dit is meestal binnen een week. Bij drukke periodes kan dit langer duren.

Glaswerk/servies

  • Moet het gehuurde glaswerk/servies worden schoongemaakt voordat het retour gaat? Nee, u dient wel het glaswerk/servies leeg te maken en/of af te spoelen.
  • Per welke eenheid kunt ik het glas werk huren? Wij verhuren alles per stuk.
  • Wat kost het als ik een glas/servies kapot heb gemaakt? De prijzen verschillen. Bier/frisglas 0,50 euro pst, Wijnglas 1,00 euro pst, Longdrinkglas 1,00 euro pst, Champagne glas 1,00 euro pst, Bord 2,50 euro pst. Overige is de prijs op aanvraag.

Overige

  • Wat vragen jullie voor lever tarief? Binnen Den Bosch leveren/afhalen wij gratis. Daarbuiten berekenen wij 0,30 euro per gereden kilometer. Wij berekenen de kilometers aan de hand van de ANWB routeplanner.
  • Wanneer kan ik nadat ik een aanvraag heb geplaatst een reactie met levertijdstip verwachten? Wij proberen binnen 24 uur een mail te sturen met het levertijdstip (Let op! deze kan in uw spam terecht komen). Heeft u een aanvraag gedaan in het weekend (vrijdag, zaterdag) dan zult u van ons op maandag een mail krijgen. U zult ten alle tijden een bevestiging mail ontvangen direct na uw aanvraag. Deze gaat automatisch via ons systeem en u zult daarna dus van ons een persoonlijke mail ontvangen met het levertijdstip.
  • Wat is het afhaal adres? Wij hebben sinds kort een nieuw afhaal adres. Industriestraat 2, 5251KH Vlijmen. U kunt dan om de hoek bij het woonhuis aanbellen (grijze loods).