Algemene voorwaarden Feestverhuur Den Bosch
 • Alle goederen moeten schoon en kaarsvet vrij retour, tenten willen we droog en schoon terug.
 • Vergeet de losse haringen en de stormbanden niet. Indien het vervoer door ons geschiedt dienen de materialen gereinigd, ingepakt en gedemonteerd klaar te staan. Let op papierenslingers in de tent kunnen ernstige vlekken veroorzaken die er niet meer uit gaan. Nieten, plakband en spijkers in of aan de tent word in rekening gebracht.
 • Gedeeltelijk of niet gereinigde materialen kunnen in rekening worden gebracht. Indien er niemand thuis is bij een afspraak worden de bezorgkosten nogmaals doorberekend.
 • Vanaf het moment dat de huurder de materialen in ontvangst heeft genomen komen de materialen volledig voor haar of zijn risico. Vermissing, breuk, beschadiging, diefstal of vervreemding komt ten laste van de huurder. Let op losse theelichtjes geven brandvlekken en ook gloeilampen die tegen het tentdoek hangen geeft brandgaten.
 • Onder onze tenten mag u niet barbecue.
 • Reclames, breuk, manco of beschadiging aan onze materialen dienen per ommegaand te worden gemeld. Mocht dit niet gebeuren dan kan de huurder hier geen aanspraak meer op maken bij het retourneren van de materialen.
 • De huurder is aansprakelijk voor de gehuurde materialen bij verkeerd gebruik of beschadiging daarvan. Reparatie of vervanging komt geheel ten laste van de huurder. Laat geen spullen onbewaakt of in de regen staan.
 • Betalingen geschieden a contant bij aflevering van de materialen.
 • Wij zijn niet aansprakelijk voor enige vorm van schade, alles is voor eigen risico.
 • Al onze prijzen zijn exclusief de- en montage en reinigen van de materialen.
 • Annuleringen kunnen kosteloos tot 2 dagen voor aanvang huurdata geschieden, daarna kan er 50% in rekening worden gebracht.
 • Leveringen zijn alleen op de beganegrond of anders afgesproken.
 • Geldig legitimatie bewijs verplicht met adresvermelding (evt. autopapieren)
 • Voorwaarden korting; alleen volle stempel kaarten gelden. Gelden voor 10% korting op een tent pakket.
 • Bezorgen en ophalen van goederen binnen Den Bosch is gratis. Buiten Den Bosch berekenen wij €0,30 per km volgens de routeplanner.
 • Huurprijzen per feestdag indien anders in overleg.

Algemene Voorwaarden Springkussens Feestverhuur Den Bosch

1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en huurovereenkomsten evenals op de uitvoering daarvan door Feestverhuur Den Bosch, gedaan aan en/of aangegaan met derden, hierna te noemen “huurder”.

2.  Gebruik van het springkussen is altijd op eigen risico van de “huurder”. Feestverhuur Den Bosch kan nooit aansprakelijk gesteld worden voor schade/blessures als gevolg van het gebruik van het springkussen dat u bij ons huurt.

3. De “huurder” is verantwoordelijk dat het springkussen in goede staat wordt teruggegeven als deze word opgehaald (schoon, droog, compleet en zonder schade). Is dit in orde krijgt de huurde zijn/haar borg terug. (100,00)

4. Offertes gedaan door Feestverhuur Den Bosch zijn altijd vrijblijvend.

5. De prijzen op de website zijn inclusief BTW tenzij anders is aangegeven.

6. Feestverhuur Den Bosch heeft geen invloed op het weer, hieraan kunnen dan ook geen rechten ontleend worden, wel is het mogelijk voor de “huurder” de reservering tot 24 uur van te voren kosteloos te annuleren.

7. De “huurder” dient het springkussen van te voren te inspecteren op schade of afwijkingen. Bij constateren van schade/afwijkingen dient de “huurder” direct contact op te nemen via het telefoonnummer 06-29752322.

8. De “huurder” is tijdens de huurperiode te allen tijde volledig aansprakelijk voor schade en/of diefstal van het springkussen. Ongeacht wie hier schuld aan heeft.

9. Op alle overeenkomsten welke door Feestverhuur Den Bosch worden gesloten, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing. Geschillen zullen worden berecht door een bevoegde Nederlandse rechter.

10. Indien Feestverhuur Den Bosch rechten wordt betrokken en nadien blijkt dat dit geheel of grotendeels ten onrechte is geschied, is de “huurder” de kosten van buitengerechtelijk verweer tot aan de datum van dagvaarding Feestverhuur Den Bosch verschuldigd.

11. De “huurder” is verantwoordelijk dat de gebruikers (de kinderen) GEEN schoenen dragen tijdens het gebruik van het springkussen. Indien dit wel gebeurd, is de kans op schade groot. De “huurder” is volledig verantwoordelijk voor deze schade.

12. Tijdens het gebruik van het springkussen door de kinderen, dient er te allen tijde een volwassen persoon van achttien jaar of ouder aanwezig te zijn om toezicht op de kinderen te houden.

13. Bij het aangaan van de huurovereenkomst stemt de “huurder” automatisch in met deze bovengenoemde algemene voorwaarden.